Gin Glas Balloon - 2 stk

Lager: På lager
139,00 DKK

Ballonformet Gin Glas - 670 ml

Byd på en forfriskende drink i disse store og smukke Gin & Tonic glas. Glassene har et flot ballonformet design, bløde linjer og et klassisk udtryk. De er fremstillet i blyfri krystal, som sikrer en perfekt klarhed i glasset, og samtidig med er de stærke og modstandsdygtige over for pletter og skader. 
Balloon glas er pakket med 2 stk. og hvert glas rummer 670 ml, så der er rigeligt med plads til masser af is gin, tonic og garniture til din næste drink.
Brug dem til hverdag og fest, og eksperimenter med flere smagsoplevelser, for at servere den perfekte Gin og Tonic til dine gæster.

Specifikation:

Højde: 19,5 cm
Diameter: 11,8 cm
Kapacitet: 670 ml
Antal: 2 stk.
Fremstillet af blyfri krystal


Praktisk Information:

Levering: afsendes inden for 24 timer
Tåler maskinopvask på glasprogram

Se andre produkter i krystal HER

Læs mere om KROSNO glas HER

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

MONIAGA

Moniaga er en dansk webshop som tilbyder kvalitetsprodukter inden for bolig og interiør.
Alle varer på shoppen har oprindelsessted i Europa og er produceret af europæiske råvarer af meget høj kvalitet.
Jeg henter alle produkter direkte fra nøje udvalgte leverandører / producenter, som jeg har løbende kontakt med. De fleste varer bliver fremstillet i Polen og Tjekkiet, hvor der findes råvarer af højt kvalitet samt håndværk, som er blevet udviklet igennem flere generationer. Området hvor varerne kommer fra kender jeg godt, og jeg taler det lokale sprog. På den måde kan jeg skabe gode relationer til producenterne samt fordelagtige priser til dig som kunde.  

En stor del af sortimentet på webshoppen består af naturprodukter og håndlavede varer med fokus på bæredygtighed - både med hensyn til varerne og emballage.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på min online shop.
Monika fra MoniagaTilmeld nyhedsbrev