Alle fletkurve på webshoppen er fremstillede i Europa af bæredygtige materialer. Kurvene er miljøvenlige, og råvaverne er dyrket uden pesticider. Kurvene kan bruges til mange formål, for den særlige fletteteknik gør, at de er stærke og slidbare. 

Uanset om du leder efter en kurv til opbevaring, til picnic, til servering på teressen eller til indkøb, så håber jeg, at du kan lade dig inspirere af udvalget forneden og vælge en kurv, som passer lige netop til dine behov.

Populær
-21%
275,00 DKK
349,00 DKK
Du sparer: 74,00 DKK
0 anmeldelser
Populær
0 anmeldelser
-13%
199,00 DKK
229,00 DKK
Du sparer: 30,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-15%
143,65 DKK
169,00 DKK
Du sparer: 25,35 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

MONIAGA

Moniaga er en dansk webshop som tilbyder kvalitetsprodukter inden for bolig og interiør.
Alle varer på shoppen har oprindelsessted i Europa og er produceret af europæiske råvarer af meget høj kvalitet.
Jeg henter alle produkter direkte fra nøje udvalgte leverandører / producenter, som jeg har løbende kontakt med. De fleste varer bliver fremstillet i Polen og Tjekkiet, hvor der findes råvarer af højt kvalitet samt håndværk, som er blevet udviklet igennem flere generationer. Området hvor varerne kommer fra kender jeg godt, og jeg taler det lokale sprog. På den måde kan jeg skabe gode relationer til producenterne samt fordelagtige priser til dig som kunde.  

En stor del af sortimentet på webshoppen består af naturprodukter og håndlavede varer med fokus på bæredygtighed - både med hensyn til varerne og emballage.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på min online shop.
Monika fra MoniagaTilmeld nyhedsbrev